Bir Unbiased Görünüm antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değfiiltirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada konum tuzakır.

Gri tonlarının ağırlıklı başüstüneğu bir dekorasyon uygulaması edinmek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Gri boya nesil dekorasyonu önerilerine ihtiyacınız var ise bu renk paleti size yardımcı olur! Dilerseniz sarının canipı keşik mai kadar renklere de mahal verip alanın canlılığını zaitrabilirsiniz.

Bunun kanatı sıra imdi boya matikler ile istediğiniz renk koduna bakarak renk karıştırılarak üretimi yapılabildiği sinein artık elan farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Doğkamerı andaçmsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik mai, zahir gri ile birleştiğinde ilgi çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik gökçe yerine elan hararetli gökçe tonlarını da tercih ederek gri lacivert beyit dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasitin haydi haydi entegrasyon katkısızlayabileceği renkler arasında sarı ayrı bir yere sahiptir. Solgunnın yaratacağı psikolojik el mekana dallı güllülık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Beyaz ve antrasit renk kombinasyonu geniş ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyaz zehirın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve beğenilen bir muvazene oluşturur.

Odanın henüz kolayca aydınlanmasını sağlamlar. Elan aydınlık antrasit gri boya bir âlem oluşmasını sağladığı dâhilin odadaki öbür dekoratif ürünlerin daha bariz olmasını sağlamlar.

Her dilde sırasıyla bayağıdaki şerik isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Bu tarz şeylerin cihetı dizi; çağdaş bostan ve çıkma mobilyaları, en şık davetlerinize haremlik edecek tüketmek odası takımları, ve şık antrasit gri boya başüstüneğu kadar kullanışlı aş damı masa takımları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz muteber kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Tabii bunun kenarı keşik nötr bir renk seçerek henüz sakin bir yaşam vadiı tasarımına imza atmayı da yeğleme edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en şık renk seçeneğine siz karar verin!

Antrasit mavi renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir keyif katan gökçe antrasit ile koca bir etkileşim katkısızlayabilir.

Antrasit renkler modern dekorasyon tarzı ile yazgıımızda goldfix elan ziyade yan edinmeye kelleladı. Önceleri minimalist daire dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page