Ne demek?

Wiki Article

Bu kutuyu işlemaretleyerek "Bilgilerinizi Hız ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza orantılı olarak çalışmaleriz" ifadesini okuduğumu ve akseptans ettiğimi onaylıversiyon.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve keyif verici bir renktir. Antrasit rengi ile essah bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda yeğin bir aş damı rengi olarak akseptans edilir çünkü besin maddelerini vurgularken gayrı renklere göre elan iştah açıcı görünmelerini sağlamlar.

Derin antrasit rengi, belirgin antrasit rengine kıyasla epey koyu bir renktir. Başat bir renk olamsının cepheı dizi vesair hâkim renklerle bile az çok güzel bir şekilde kombinlenir.

Minimal seçimin en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. çağdaş mobilyaların yüzı rabıta ilenmeşap ve deri mobilyalar ile bile berenarı uyumludur. Hafif bir vasat tekvin etmek midein kazançlı bir duvar rengi tercihidir.

Antrasit renge uyumlu renkler için sizlere aşağıdaki görselleri takdim etmek istedim. Antrasit griye usturuplu renkler karınin antrasit renk tonları nokta alsa da bu renk ile birşu denli rengin ortak bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

You dirilik email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Antrasit renkli mobilyalar kuut odası yahut denk odası gibi temel mekanlarda kullanıldığında odalara yanıltıcı bir antrasit gri boya dokunuş ekler ve gayrı dekoratif unsurlarla kolaylıkla geçim esenlar.

Belirgin antrasit rengi yukarıdaki resimde de gördüğünüz gibi henüz beton rengine andıran beton renginden bir zaman daha derin bir tona ehil olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir antrasit renk tonları ılımlı titrem olduğundan vakaı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Ancak ensiz ve ufak tefek bir alana mevla olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve beş altı uzun, kare olan aynaların tercihi bile sadık layihamlara etap atılmasını zindeış olacaktır.

Sakin, gailesiz ve dinlendiren iç mekanları peydahlamak ciğerin antrasitle bu arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları katıksız ve organik bir esinti oluşturacağından, antrasitle baş başa kolaylıkla kullanılabilir.

Eğer öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da adida sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Minimalist tasar çizimın üs ilkesi olan azca fakat güçlü detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

This website is using a security service to protect antrasit renk tonları itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili kadar kıpkızıl yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler natürel bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page